Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kryon

Cikkek

Kryon - A kozmikus szakács részlet

2016.03.20

Kryon - A kozmikus szakács részlet
“Vissza a hűtőbe, saláta!"
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Az akadályok túllépése a tudati utazásban

2016.03.03

David Brown - Kryon

"Beszéltünk már az egésszé vált személyről és a kiegészülésnek előzetesen kell megjelennie, ha az igazi tantrikus szexualitást kívánjátok megtapasztalni. Csupán, a nem teljesen egész személy az, aki nem tapasztalhatja meg az igazi extázist. A ”Tantrikus” jelentése: "Összekapcsolódás az Istenivel." Ez elnyerhető és minden channeling-ünkben, bölcs tanácsokat nyújtottunk nektek, az emocionális gyógyulás szükségességéről - annak szükségességéről, hogy világosan lássátok valakinek az energiáját; ama meglátás szükségességéről, hogy valaki egyensúlyban van; látnotok szükséges ama képességeteket, hogy az életben elnyerhessétek eme gyógyulást. Akkor amikor mindezek a helyükre kerülnek, igazán csak akkor lesz lehetséges, hogy elkötelezzétek magatokat egy szépséges, intim és őszinte kapcsolatnak, egy ellentétes nemű személlyel, hogy egy olyan világot teremthessetek partneretekkel, amilyet ti választotok meg magatoknak. "

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Vízió a bolygó jövőjéről

2016.03.03

David Brown - Kryon

"Meggyógyítva magatokat, a többieket is meggyógyítjátok. Gyógyulásotok visszhangjának híre körüljárja a Földet és a szeretet, öröm és szeretet megnyilvánulás ismét felhangzik mindenhol a világon. A kormányok legmagasabb szintjein hozott döntések lesznek e szeretet és öröm visszhangjai. Eljön az igazi nevelés... nemcsak az emberek szükségleteinek nevelése intellektusuk elégedettségére, mely egyeseket intelligensebbnek tüntethet fel másoknál. Ez a test, szív, szeretet és megértés igazi nevelése fog lenni. Itt az ideje, hogy a nevelés fókuszálását lehozzák az elméből - a szívbe. Ha nyitott a szív, akkor semmi értékes nem jut az elmébe. Egy nyitott szívvel, az igazság és mély megértés áthatja az elmét. Megtelik bölcsességgel, igazsággal és mély megértéssel. Nemcsak csodálatos bölcsességgel fogtok rendelkezni, de szívetek és egész testetek tele lesz meleg szeretet simogatással... Amikor beléptek az új világba, a bölcsesség, szeretet, melegség, öröm és együttérzés hordozóiként fogtok a földre lépni.  Ez az érkező Új Kor, gyorsabban érkezik mint amire bárki számított volna, ám elkerülhetetlenül megérkezik. "

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - A szégyen és a bűntudat elengedése

2015.11.24

"Ahogy a szégyenetek és a bűntudatotok kezd eltűnni, – az energiának, melyet a mai este hoztunk nektek, az a célja, hogy összetörje a szégyent és a bűntudatot, hogy összetörje a negatív egót, és lehetővé tegye, hogy ezek darabokban a padlóra hulljanak – a negatív egó gubójából egy csodálatos pillangó fog előbújni, egy olyan egyén, aki képes egy új típusú világot megteremteni. Egy olyan világot, ahol a nők és a gyerekek biztonságban játszhatnak, ahol biztonságban sétálhatnak az utcákon sötétedés után, ahol az emberek megtapasztalhatják az „embernek lenni” teljességét fizikai testükben. Már régóta vártunk arra, hogy elhozhassuk ezt az energiát… ám csak most vagytok képesek befogadni ezt az energiát… a szégyent és a bűntudatot szét fogjuk zúzni, és teljesen elengedhetitek a pszichétekből és a biológiátokból."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon tanítások – Harcos energia meditáció

2015.11.24

"A harcos biztosítja a határok meghúzását, hogy ami az egyénhez tartozik, azt meg is tudja tartani, és hogy ami hozzá tartozik, az visszatérjen hozzá. A Fénymunkásoknak nagyon gyenge a harcos energiája.  Miénk a megtiszteltetés, hogy bejelenthetjük, hogy a harcos energia eleven, szabad, elérhető és ott van az energiamezőtökben. Meg fogjátok tanulni, hogy elfogadjátok a harcost, hogy meghúzzátok a határokat, és visszavegyétek, ami hozzátok tartozik. Meg fogjátok tanulni, hogy tiszteletben tartsátok a tekintélyeteket, ami azt jelenti, hogy tiétek a végső szó abban, hogy hol húzódnak a határaitok, valamint azt, hogy fenntartjátok a tekintélyt és fenntartjátok a tiszteletet önmagatok körül. Meglesz a bátorságotok és az erőtök ahhoz, hogy kiálljatok azért, amit helyénvalónak éreztek; képesek lesztek kifejezni azt, amiben hisztek, amit igazságnak hisztek, amit igazságnak ismertek."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon tanítások - A belső gyermek meggyógyítása meditáció

2015.11.24

"A Szellemmel való valódi társteremtés azt jelenti elsősorban, hogy meggyógyítjátok a belső gyermeket. Amíg a belső gyermek nincs meggyógyítva, addig tapasztalatokat teremt, teremt és teremt az életetekben, míg észre nem veszitek, fel nem figyeltek rá és meg nem gyógyítjátok. Amíg a belső gyermek nincs teljesen meggyógyítva, és nem tökéletesen teljes és egész a szentélyben, abban az Isteni szentélyben, amit a szíveteknek hívunk, addig nem tudtok tökéletesen társ-teremteni a Szellemmel. Ha a belső gyermeketek újra teljes, az viszont majdnem olyan, mintha az akaratotok Isteni akarattá válna"

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon - "A Harmonikus Családok Megalapítása"

2015.10.02

"A stressz csak egyetlen helyről jöhet: a gyermekkorból... a gyermekek felnőtté érésének folyamatából. Ha szeretnétek, hogy felnövekvő gyermekeitek egy stresszel teli világba lépjenek ki, akkor mindenáron teremtsetek nekik egy stresszes családi életet, ám ha azt szeretnétek, hogy  gyermekeitek kényelmes, szerető, figyelmes és örömteli környezetben nőjenek fel, akkor teremtsetek számukra szerető, gondoskodó és boldog családot, mely kielégíti minden emocionális szükségleteiket. A gyermekek sokkal kevésbé reagálnak anyagi szükségleteikre és ehelyett sokkal több figyelmet igényelnek emocionálisan... mivel az emocionális intelligencia sokkal fejlettebb  mint az intellektuális intelligencia. Az emocionális intelligencia elvisz oda ahová szeretnétek. "

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Kryon: A Szorongás Energiájának Felszabadítása

2015.10.02

"A félelem egy olyan erő, mely, az emocionális test részeként manipulálhatja gondolataitokat. A félelemnek nagyon alapos motivációi lehetnek, azonban az a félelem, melyről ma beszélünk nektek, egy múltra ítélt és száműzött félelem. A félelem továbbra is életetek háttérzenéje, mely oly régóta kísér titeket, hogy már nem észlelitek, egy tág fogalmú szorongásként, mely megteremti a szorongás körülményeit. Mindig szorongás valóságot teremt. Az emóciók hozzák létre a gondolatokat, mely valóságot teremt - a gondolatok újabb emóciókat teremtenek mely valóságot teremt. Ha szorongást éreztek magatokban, mindig egy szorongó valóság formát fogtok teremteni. Meg fogja állítani álmaitok kívánságotok szerinti teljesülését, meg fogja állítani a szeretet természetes áramlását és oda fog vinni titeket ahová akarjátok."

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

Példabeszéd a szivárványszobáról

2015.10.02

Kryon Forrás www.kryon.hu

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon

A Társteremtés imája

2015.10.02

Mario Liani: Kryon csatornázása

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Kryon