Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010.11.30

Mi van akkor, ha évek óta nem jönnek be a módszerek ? És te azt gondoltad , valamit nem csinálsz jól ?

Adamus egyik aspektusa amelyikkel kapcsolatban vagyok, segített.

Amikor átjöttél a tüzfüggönyön, előre ..lezsíroztál mident , az összes potenciállal és végig élted..... (állitólag a dejavu ennek a megjelenése, emlékszel rá) Na és most, amikor azt választottad, hogy részt veszel ebben a felemelkedés játékban, akkor az utóbbi évek felgyorsúlt eseményeivel kijátszottad (lejátszottad ezeket a lapokat) az összes megtervezett potenciált.

Felkapcsolódtál azokra a rácsokra, amik már nem azt a fajta teremtési kódokat tartalmazzák, amik régen müködtek. Túlképpen ugyanabban a testben (nem mentél át a fizikai buborékodat levetve), de új életciklust kezdtél élni.  

És azok folyékonyak és egóvágy mentesek. ...és elképzeletlen.

Nem elképzelt. Soha egyetlen inkarnációdban nem élted eddig.

Kötöttél egy szerződést, hogy a szellemed( Felsőbb én) késztetéseit követed a szent szerződésedet éled, ami ebben a régi energia rendszerben még eléggé akadozva működik. De érzed a feltételnélküli bizalmat a mindenségben, minden pillanatban!

 "Amit érzel, hogy most kellene, hogy legyen az életedben,még nincs potencializálva.

Amit elképzelsz, és nem sikerül manifesztálni, azért nem sikerült, mert az lejárt szavatosságú.

Minden elképzelés az elméjé, ami behatáról és korlátoz. Elképzelni az elképzeletlent ...(nem az elképzelhetetlent) Másképpen mondva, olyan eddig még az életeid sokasága alatt sem lévő potenciálok... megengedése és beengedése az itt és mostodba, hogy a Vagyok aki vagyok éned, megtapasztalhassa.

Ha az érzés jó ami kiséri, akkor azt választani.....

Az ismeretlent.

Bízva a mindenségben.

Játszani kezdtem nem csak a szavakkal az energiájukkal is .

Elképzelem, (kép nélkül!sicccc) hogy egy elképzeletlen helyen, még elképzeletlen emberek között, elképzeletlen célokkal, de minden eszközzel rendelkezve ...szeretettel teli, boldog, és teljes életet élek. :)