Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Adamus St. Germain

Cikkek

A”Turáni átok”elengedése

2018.07.04

"Had beszéljek más leplekről egy pillanat erejéig. Nagyon-nagyon sok társadalmi, vagy közösségi fátyol van. De az egyik, amit a segítségetekkel szeretnék eloszlatni, egy nagyon régi és gonosz átok, a Vérszerződés. Régóta veletek van. Története az Egyházzal kezdődött és távoli időkre vezethető vissza. A háborúkra pogányok és keresztények, hadurak és földesurak között. Megátkozták ezt a földet azok, akik feldühödtek, akiket megsértett. Nem akarták, hogy más örömét lelje ebben a földben, ha ők nem tehetik! Más néven Turáni átokként is ismert. Sokan közületek ismeritek a történetét, az eredetét, és hihetetlen hatalmát az ország felett.

Ez egyébként nagyon is valóságos. Sokkal több, mint egy történet a könyvekben. Ez az ország és az azt körülvevő területek meg lettek átkozva sok-sok évvel ezelőtt.

Amikor megátkoznak valamit vérontás közepette, a vér a földbe ivódik, az átok eggyé válik a földdel, és a rajta élőkkel. Abból a földből származó ételek révén, átveszik az átok energiáit. Azét az átokét, amit nagyon álnok, megtévesztő módon szórtak szét. Így talán nem is egyértelmű. Állandóan ott van, és megállás nélkül hat. Az egész ország hitrendszere a befolyása alá került és együtt él vele. Igen, az átkok nagyon is valóságosak!

Évszázadokon át tudnak hatni, akárcsak a Vérszerződés. Ez az átok nagyon sok, sőt túl sok nehézséget okozott ennek az országnak. Az emberek bevették. Olyannyira, hogy nem is tudják a szó jelentését, mégis elhiszik, hogy valami baj van az országgal. Valamiért nem tudnak előre jutni, valamiért nem tudnak egy stabil kormányt, vagy gazdaságot létrehozni. Majd elkezdik szellemileg értékelni a folyamatot, azt gondolják talán az őslakosok alacsonyabb szintűek voltak. Majd bizonyítani kezdik: iskolai felméréseket készítenek, és megállapítják, hogy az intelligencia szint nem olyan magas, mint máshol. Az átok így folytatja tovább a maga munkáját, és egy sokkal vastagabb leplet húz, egyfajta elnyomottság érzést az emberekre. Az átok nem hatásosabb, mintha a földre köpnétek.

Kezdjétek el mondani az embereknek, hogy higgyenek benne, majd figyeljétek mennyi félelmet, bizonytalanságot és önbizalom hiányt hoz a felszínre. A Turáni átok kifejezetten a bizalomra, a hit elemeire, azaz ezek hiánya miatt hat. E módon tartotta fent magát, több mint 1000 éven át. A föld, a víz részévé vált, érzik a madarak, a macskák, a kutyák. Benne van az emberek cselekedeteiben.

Ezen a napon elengedjük ezt az átkot. Nagyon egyszerűen csináljuk, megértjük azt, hogy ez valóságos. Mikor valaki, vagy egy csoport nagyon erős, dühös és indulatos tudatosság támadás folyamán megátkoz egy földet és az oda érkezőket, fel kell ismerni, hogy még mindig hatással van a magyarokra, sőt másokra is, akik kapcsolatban állnak ezzel a csodás hellyel. "

 

Adamus a drámákról

2015.09.28

Adamus a drámákról - Geoffrey Hoppe közvetítésében
Az Insights for the Soul című rádió műsor keretében november 16-án elhangzott Adamus közvetítés átirata

 

Adamus St. Germain: Üzenet a mag nép tagjainak

2015.09.28

"S amikor most azokhoz szólok – országhatárok, és egyéb ember alkotta, mesterséges elválasztásoktól függetlenül –, akit mag népnek hívunk, s akik most megmutattok valamit; akkor a következőket tudom nektek mondani! Ha te most egy olyan ember vagy – bőrszíntől, földrajzi elhelyezkedéstől, névtől és egyéb tényezőtől függetlenül –, aki azt mondja magában a szívében: magyar vagyok, akkor tudd: ez most nem csupán egy nemzet, egy anyanyelv egy családfa, egy történelem, egy múlt iránti elkötelezettség, hanem egy, a te életedben megtörténő egyéni változásé is. Ha ezt a mondatot, hogy „magyar vagyok”, ki tudod igazságként mondani – még egyszer mondom, nem társadalmi vagy politikai, hanem nevezzük úgy, hogy egyfajta érzelmi síkon –, akkor te egy olyan belső változáson mész keresztül, ami valójában most egyedülálló jelenség a földön. Mert ez a magyar energia egy olyan ősi eredetű energia, ami nagyon régóta érik-érik, hogy aztán érett gyümölcsként lehulljon a fáról."

 

Ősi, családi karma

2015.09.28

"A fizikai egészséghez kapcsolódó problémák - és a legtöbb esetben a mentális problémák is - az ősi, családi karmához kapcsolódnak. Sok-sok biológiai, testi problémátok keresztül áramlik azon a vérvonalon, amibe beleszülettek, visszainkarnálódtok."

 

Autentikusság

2015.09.28

Kigyűjtés Adamus és Kuthumi mester meghatározásaiból

 

Adamus tippjei az elkövetkezendő időkre

2015.09.28

Crimson Circle Adamus e2012 5. Shoud Kivonat Fordította: Sári Izabella